Godnatt

Har haft underbara mamma på besök ikväll alltid lika trevligt <3 vi har fikat och suttit å pratat i timmar :-) men nu säger jag godnatt så får vi se vad vi hittar på imorgon !


Hemma igen

Nu har vi som sagt kommit hem igen vart som planerat att vi åkte till mamma och Alfred som var i husvagnen mormor och morfar var också där sen kom Linnea och överraska oss jätte trevligt <3 nu kommer snart mitt andra gullefjun hem och då ska vi laga lite god och enkel middag pasta med baconsås gott :-)


Måndag

Idag vakna både jag och Alice av att dom håller på borrar och bygger på baksidan kl .07.00 åh så roligt eller inte men de blir ju fint på baksidan iaf . Robin jobbar vet inte riktigt vad jag och Alice ska hitta på lutar åt att vi åker till mamma och Alfred som är i husvagnen som dom ställer upp varje sommar . Det är ju riktigt skönt väder ute idag så vi ska vara ute så mycket som möjligt iaf .


Längesen

Ojoj vad tiden går .. Mycket har hänt sen sist jag skrev i denna blogg har fått en otroligt vacker och underbar dotter som nu är 7 månader <3 dessa sju månader är den bästa tiden i mitt liv jag älskar att vara mamma och få vara delaktig i min dotters utveckling de är så fantastiskt <3


RSS 2.0