Kärlek är för dom


Fredag

Idag är de fredag och solen skiner har varit till valbo med mamma och syster på förmiddan har även hunnit ut och gå de var riktigt skönt ska snart ta en dusch ikväll ska jag jobba men jobbar kort tur så de är skönt.
Igår jobbade jag också kväll och efter de färgade Kim håret på mig hade sån utväxt så nu känns de mycket bättre.
I helgen är jag ledig vet inte om de blir utgång imorgon men de visar sig.

Right round-Florida


Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


Detta är svårare än du tror?

1. Vad heter du?: Emelie

2. Ett ord på fyra bokstäver: Ekar

3. Flicknamn: Emma

4. Pojknamn: Erik

5. Yrke : Eletriker

6. Färg: Egen

7. Klädesplagg: En komplett garderob

8. Mat: Entrecote

9. Sak i badrummet: Eyeliner

10. Plats/stad: Enköping

11. En orsak att vara sen: Envis

12. Något man skriker: Ehh

13. Film: Emil i Lönnerberga

14. Något man dricker: Energidryck

15. Band: EMD

16. Djur:  Ekorre

17. Gatunamn: Esplanadgatan

18. Bil: Eco bil

19. Sång: En dag

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Ett samtal


Jag utmanar :

Kim
Marielle
Hanna
Emelie
LInda

Lyckad kväll

Gårdagen var hur lyckad som helst vi började kvällen hos Madde och kollade på melodifestivalen vilket jag tycker var ett fiasko men vi hade trevligt efter de vart de krogen där var de hur kul som helst tiden gick hur fort som helst hann bara dit så skulle man hem typ.Har vart ute och gått på förmiddan iaf men var dyng sur när jag kom inte för de snöa så hemskt usch ...Nej nu blir de tv

Britney spears

Kollade på 4-an på hennes dokumentär .Tycker så synd om henne jävla media som ljuger om hennes liv fy fan.
Hon mår ju verkligen inte bra stackarn usch men jag har alltid tyckt om henne för man ska inte tro på allt media skriver dom kan få allt till vad dom vill.


Lördag

Idag har jag gått lite på stan me Madde ,Kim och Karin gick bara och kikade lite sen käka vi inne på nian :)
Nu sitter jag här vid datorn bara håller på kikar runt på lite bloggar bara .
Ikväll blir de utgång ska sitta hos Madde först och kolla på melodifestivalen och dricka lite vi skulle bli typ 10 pers så de kan bli trevligt .Nej nu ska jag göra nån nytta hehe

Sov så gott

Godnatt .....


Klart

Kom nyss hem från affärn var även in på systemet så var de klart tänkte jag:) Var så skönt att gå där nu för nästan inge folk.Snart kommer mamma hit då ska vi gå ut och gå.


Hope and Glory


Onsdag

Igår slöade jag jag bara fram till typ fem sen gjorde jag mig ordning efter de kom Marre och hämtade mig sen umgicks jag Johanna och Marre var jätte trevligt att träffa dom har saknat dom:)Nu idag har jag hållt på plockat här hemma och nu ska jag göra mig ordning och åka och handla lite hade jag tänkt .
Ikväll kommer nog mamma och hälsar på då ska vi ut och gå en riktigt lång promenad .
Känns bra har kommit in i detta nu med promenader går minst en timme om dagen har gått ner hälften av mitt mål nu men kommer nog bli mer om jag känner mig rätt och när man väl börjat så rullar de bara på :)
I helgen blir de utgång iaf  ska bli riktigt trevligt :D
Såg en kjol på Gina som jag vill ha kanske blir en sån till helgen:P



Måndag

Har äntligen jobbat klart min helg nu och är ledig tisdag och onsdag väl behövligt känner jag för har så ont imagen så usch. Idag har jag varit ute hos mamma och pappa fick en ros,trisslott och doftljus sen åt vi lasagne.Efter de gick jag och mamma till Ninna för jag ville kika lite i hennes butik hittade en liten söt lykta som jag fick .Sen hade vi bestämt oss för att ut och gå en sväng så Ninna följde med oss vilket var jätte trevligt.När vi sedan kom hem så bjöds de på kaffe och semla jag synda lite hehe sen busa jag och syster med bror :) Ikväll handlade jag risgrynsgröt som jag ska äta imorgon tycker de är sååå himla gott men bara för de så är man väl inte sugen alls imorgon de brukar ju vara så hehe.
Jag känner mig faktiskt trött ikväll också så man kanske kommer i säng i någorlunda tid iaf.


I-rony


Taxi..

Kom hem för ett stund sen agera lite taxi hehehe...Hoppas alla haft bra alla hjärtans dag själv tycker jag de är en helt vanlig dag men tydligen så hade mamma och pappa,syster köpt något åt mig får se va de kan vara på måndag.
Nu ska jag kika på tv.

Alla hjärtans dag...


Natt

Idag har jag jobbat kväll innan de gjorde jag just ingenting .Imorgon jobbar jag dag efter de ska jag följa me Marre till Valbo och kika lpå allt och inget hehe..Sen på kvällen blir de nog lugnt för jag jobbar dag på söndag med så.
Idag har jag faktiskt fuskat lite har inte varit ute och gått men får se hur pigg jag är imorgon bitti kankse tar en promenad till jobbet men vi får se som sagt hur pigg jag e.Annars får jag ta en långpromenad efter jobbet.
Vill ha min klänning nu som  jag beställt skulle vara kul om den kom i veckan men ska inte hoppas på för mycket har jag märkt hehe..vad gör jag vaken nu då ? börjar jobba kl 7 men jag är sån kommer vara pigg imorgon iaf som härom natten när jag somna 4 och klev upp 6 och gick sedan till jobbet hehe visst jag blir lite seg vid 11 typ men sen går de över.
aja sov så gott nu ..

Gamla kort...



















Klassfest!

Sitter och pratar med en gammal klasskompis och pratar om klassfest så säger han men vi har ju en återträff i sommar kommer du inte ihåg de ? De hade jag toltalt glömt bort men gud va kul de ska bli .Våran gamla lärare ordnar allt gud va kul...De är högstadieklassen som ska ha återträff vissa har man inte träffat sen dagen man sluta nian så de ska bli riktigt skoj:O)


Dålig uppdatering

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men har inte haft tid tyvärr.
Denna vecka har jag gjort allt och ingeting i princip hehe:)
Har försökt planera sommarn och semestern lite .
Mitt paket med klänningen som jag beställde innan jag fyllde år har kommit bort nån stans efter vägarna men jag ringde till H&M igår och dom skulle skicka mig en ny men ändå ville ju ha den klänningen för länge sedan ju.
Såg att jag fått utväxt nu igen så de blir väl till att färga håret så fort som möjligt.
Snart är sommarn här också och de längtar vi alla efter nu tror jag.

Asos


Deras insats räddade liv!

GÄVLE Elin Bergström och Marie Dahlman släckte elden i lägenheten och räddade livet på den äldre damen. Idag belönades de med medaljer från räddningstjänsten.


Elin Bergström och Marie Dahlman fick medaljer för sitt rådiga ingripande. Och tårta förstås.Deras insats räddade livet på den äldre damen.

Den 9 januari började det brinna hos en äldre kvinna i Stigslund. Elin Bergström och Marie Dahlman arbetar inom hemtjänsten och hörde brandvarnaren när de kom från tvättstugan. Elden släcktes med ett fuktigt täcke och när brandkåren kom fram behövde de bara ventilera ut röken.

- Ni släckte på ett väldigt smart sätt, säger räddningschef Mats Granat när han lämnar över medalj och diplom för rådigt ingripande vid brand.

- Vi tänkte inte så mycket. Man bara agerar, säger Elin Bergström.

*Denna artikel från GD.

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1590565&BroadcastDate=&IsBlock=

Duktiga arbetskamrater som gjorde en hjälteinsats.


Inte godnatt än..

Är inge trött jag som vanligt men jag jobbar kväll imorgon som tur är så man inte behöver kliva upp :)
Hur har jag kunna blivit såhär på nätterna skulle kanske söka en nattjänst hehe:)

.....

Johan gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa:
"Åh vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat."
Kvinnan blev rasande och gick raka vägen in till chefen och talade om att hon hade blivit sextrakasserad på jobbet.
"Vad är det som har hänt", frågade chefen
"Benny sa att mitt hår luktade nytvättat."
"Men, vad är det för farligt med det", frågade chefen.
"Vad som är farligt med det", fräser kvinnan. "Benny är ju för fan dvärg!"



En man hade tatuerat sin frus namn Hilda på sin penis. I slakt tillstånd syntes endast HA. När han besökte herrtoaletten fick han se en färgad man bredvid honom som också hade bokstäverna HA på sitt organ.
"Heter din fru också Hilda?" frågade mannen.
"Nej. På min står det: Hello and welcome to the wonderful land Jamaica!"


Det var ett par som hade varit gifta i över 20 år. Varje gång de skulle älska så insisterade mannen på att de skulle ha lampan släckt. Nåväl, efter 20 år kände kvinnan att det där var ju löjligt. Hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna tokiga vana. Så en natt när de var mitt uppe i vild älskog, tände hon ljuset. Hon tittade ner och såg att
hennes man höll i en batteridriven låtsaspenis med vibrator - mjuk, underbar
och större än en riktig. Hon gick i taket:
"Din impotenta idiot", skrek hon åt sin man. "Hur har du kunnat ljuga för mig
i alla dessa år? Förklara dig!"
Mannen tittade henne rakt i ögonen och svarade lugnt:
"Jag förklarar leksaken om du förklarar barnen."


Söndag

Jag började dagen med en långpromenad jag men jag skulle ha väntat för när jag gick så snöa de men nu har de slutat men men inte mkt att göra åt.Känns bra för jag har fått rutin på promenader nu och de är ju så skönt nu att gå för luften är så frisk nu när de är snö och kallt så fort snön försvinner blir de cykel till jobbet ,jag ramlar bara om jag cyklar när de är snö ute hehe.Idag händer inget spec de blir väl en sådär slapp söndag skulle jag tro.
Imorgon jobbar jag kväll men innan de kommer tidning och räddningstjänst och vill göra repotage om hjälteinsatsen vilket jag tycker är bra för dom var verkligen hjältar ni får läsa tidningen i veckan så kommer ni förstå att dom verkligen har gjort en hjälteinsats ,så skulle räddningstjänsten och tidningen bjuda på tårta.
Igår vart de krogen föresten men de var si sådär var inte så bra musik som de brukar vara men sen kan de ha vart mig de var fel på också hehe....Ingen tvättid idag heller suck suck .


Vill ha i min garderob


Allt är ifrån H&M

Ändrade planer

Blir en kväll ensam med tvn ...

Vill ha...


Svårt att sitta still till dessa..


Lördag

Idag sov jag ut som vanligt sen åkte jag till Ikea en sväng och kikade lite men hittade inget just så nu sitter jag hemma igen.Ska snart ta en dusch sen ska jag städa lite :P Kollade efter tvättid också men med min tur så fanns de såklart ingen hehe.Känner mig lite dans sugen faktiskt men de blir nog en lugn kväll med melodifestivalen tror jag.

Helg

Ja då har jag jobbat min kväll :P Kvällen gick fort vi vart klar tidigare så jag baka lite grann .
Fick besked om att nya schema för näst kommande period ska vara inämnat den 27/2 så de är bara att börja med de när man nyss gjort klart de andra ,sen ska semestern vara inlämnad den 2/3 så nu måste jag börja planera snart vad och när jag ska göra på semestern.
Prata med mamma nu ikväll också där låg alla i influensa usch tur man inte bor hemma så man slipper de.
Nu ikväll ska jag bli klippt är väl behövligt kan jag säga håret har växt som  jag vet inte vad.
Min eventuella vinst som jag prata om vart lite mindre vann bara 15 kr hehe har ingen tur i spel jag därför köper jag aldrig sånt där men denna lott hade jag fått i julklapp så då är de bara att skrapa ocg hoppas på vinst.
 Vem åker ur let´s dance ikväll då tror ni?


Fredag

Äntligen fredag eller vad säger ni?jag ska snart iväg och jobba kväll innan de ska jag städa lite och duscha tänkte byta sängkläder me.
Har sovit som en stock inatt hehe var nog bra trött tror jag .
Ikväll blir de bara lugnt iaf sen på lördag så får vi se vad som händer men jag känner för att bara ta de lugnt just nu iaf men vi får se som sagt.
Är ledig i helgen lör sön .
Har ni nå helgplaner?
Hitta en lott jag fick i julklapp idag som jag ska lösa in förstå om man va 1 av dom 2 som vinner 500 000 de ni hehe
men den turen har man aldrig men förstå vilken chock :)
Vad gjorde man om man vann så mkt pengar jag skulle iaf skänka lite pengar de vet jag iaf men sen då?:P


Ont i fötterna

Åhh jag har så ont i fötterna just nu har dansat hela kvällen lång men att gå ut en torsdag gör jag nog inte om.
Nu blir de snart sängen och försöka sova ska kolla på ettt andra avenyn avsnitt först .
Imorgon jobbar jag 15.30-20.30 har mkt kvällar nu jag men eftersom jag har blivit sån nattuggla passar de mig jättebra med lite sovmorgon:)

Godnatt sov så gott

Dansa

Ikväll blir de lite vin lite dans hehe..Kom nyss hem från jobbet och ska hoppa in i duschen snart och göra mig ordning för kvällen är så dans sugen.

Lite partylåtar
 

 


Torsdag

Ja då har snart denna vecka passerat också .
Idag sov jag till 11 sen har jag grejjat här hemma bara och ätit frukost .
Börjar jobba kl 15 idag så innan de ska jag duscha och göra mig ordning bara .Ikväll efter jobbet blir de en promenad iaf sen blir de bara tv tror jag.Kanske skulle hälsa på Marre men de får vi se hur de blir.
Håller på poppar Nrj på radion just nu hehe..


A place nearby


Vaken som vanligt

Varför gå och lägga sig i tid för hehe.
Nu ikväll kom mammsen och hälsade på saknar henne lika mycket varje gång hon åkt sen åkte jag hem till Kim och prata lite ibland måste man ju de ,få ut sina tankar och känslor .
Kom hem elva ungefär och sedan dess har jag bara suttit här och kikat på allt och ingenting.
Ska snart mysa ner mig i sängen och kolla på andra avenyn på datan och förhoppningsvis somna efter de men de är lättare sagt en gjort.Skulle passa bra med ett nattjobb för mig just nu känner jag men jag har ju min tjänst och man vill ju inte säga upp sig idag när de är så svårt att få jobb nej nej då fortsätter jag med mitt så jag har en säker inkomst ist.
Imorgon jobbar jag kväll börjar 15 så på förmiddagen kanske de blir en promenad om de inte blir efter jobbet aja de visar sig.

Nu Andra avenyn

Fler frågor


1. VAD HETER DU? Emelie Yvonne Maria


2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? Har inga just nu


3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? Glasvegas-daddys gone


4. VAD GJORDE DU IGÅR? Var lite överallt
 

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT? Lax romsås och potatis


6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU? Kallt och mörkt


7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED? Mamma


8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET? Mkt


9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG? Ja


10. HUR MÅR DU IDAG? Bra:)


11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? Coca cola tyvärr


12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK? Strawberry dequrice om de stavas så:P


13. FAVORITSPORT? Fotboll


14. HÅRFÄRG? Brunt


15. ÖGONFÄRG? Gröna


16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?? Kan inte välja


17. SYSKON OCH DERAS ÅLDER? Lillasyster 15 år och lillebror 1 år


18. FAVORITMÅNAD? Januari på vintern och Juli på sommarn


19. VILKEN FILM SÅG DU SENAST? Sånt är livet


20. FAVORITDAG PÅ VECKAN? Lördag kanske


21. FAVORITHOBBY? Träning just nu


22. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON? Nej
 

23. FAVORITLÅT(ar) C bool-House baby ,Infinty


24. SOMMAR ELLER VINTER? Sommar


25. KRAMAR ELLER KYSS? Både och


26. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS? Förhållande


27. CHOKLAD ELLER VANILJ? Choklad


28. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA? Ja om dom vill:P
.

29. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR? Vet inte


30. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR? Vet inte


31. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA? Jag bor själv


32. VILKEN BOK LÄSER DU JUST NU? Ingen är så dålig på att läsa böcker


33. VILKEN VAR DEN SISTA SPELNINGEN DU VARIT PÅ? Takida kanske


34. HUR SER DIN MUSMATTA UT? Har ingen


35. FAVORITSPEL? Singstar


36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGA? Nej


37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN? Hehe nej


38. ÄR DU ROMANTISK? Ja de är jag nog


39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG? Svår fråga


40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL? Ingen


41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON? Inget planerat


42. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA? 17.57


Onsdag

Kom nyss innanför dörren har vart ute på en långpromenad med Linda vi gick lite mer än en timme riktigt skönt var de:)
Snart kommer mamma in då ska jag färga hennes ögonbryn och så.
Ikväll är de Efterlyst på tv då ska jag ligga i soffan och bara sega känner jag.
Besiktade om bilen idag iaf och den gick igenom så nu är de ur världen så skönt.
Nej nu ska jag diska lite hej hej

Tisdag

Idag har jag vart ute och fart hela dagen lång först förbi besiktningen sen in på lite affärer och till sist hem till Kim där var de storstädning,sen busa jag med barnen:)Nu ligger jag i soffan och kollar på film på trean Hide and seek den är så bra tack Linda för tipset:) Vi sitter och har videosamtal samtidigt hehe hur vi håller på:P
Nej nu ska jag kolla på filmen


Snygg video


Heldag hos moder och fader..

Kom nyss innanför dörren har varit hos mamma och pappa hela dagen.
Först när jag kom dit så hade mamma varit så gullig och gjort tonfiskpaj åt mig och dom åt krabbpaj till lunch,sen började pappa fixa min bil och jag och mamma gick ut och gick i 1½ timme var riktigt skönt ute.
Sen när vi kom hem så drack vi lite kaffe sen börja mamma med maten och jag låg och kolla på film med broder:)
Sen resten av kvällen har vi bara busat med broder och myst i soffan.
Pappa åkte och tvättade bilen också han tyckte den var så skitig hehe.. (Tack snälla pappa)
Men nu är jag som sagt hemma och ska ganska snart hoppa in i duschen tänkte jag.
Imorgon är jag också ledig så får se vad den dagen har att erbjuda, städa ska jag iaf göra och ska kolla efter en tvättid också.


Lite frågor...

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött trött

Favoritgodis:Åhh svårt men choklad

Är det nåt du absolut inte äter: Lutfisk & surströming mm

Kläder just nu: Svarta leggings, vit tunika och svart sjal

Musik just nu:Ingen
 
Vad sa du senast: Godnatt

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Inte en aning

Sommarplaner: Utlandsresa eller nån semester inom sverige

Fisk eller badkruka: Jag tycker om att bada

Saft eller alkohol: De beror ju på dag och situation

Hur många kuddar sover du med: 4

Favoritväder: Olika sol men även mysigt me oväder

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:Svårt hmm telefon, en vän kanske,dator

Spelar du nåt instrument:Nej kan inte
 
Morgon- eller nattmänniska:Har blivit en nattmänniska
 
Sparare eller slösare: Man lever bara en gång

Bästa film:Finns många men älskar svenska filmer

Tror på liv på andra planeter: Ja de tror jag nog ,varför inte?

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja de är klart

Älskar du henne/honom fortfarande: Ja fast inte på samma sätt

Har du några homosexuella vänner: Nej

Tror du på mirakel: Ja fast inte alltid

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:Ja de är klart
 
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja

Ser du på kärleken som ett misstag: Nej


Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske

Bio eller promenad: Beror ju på filmen


Är du kittlig: Ja ganska


Snarkar du? Inte vad jag vet


Stjärntecken? Vattunman


Rädd för insekter? Vissa


Äckligaste insekten: Mygg,spindel


Största svaghet: Snällhet tror jag och feg

Det här är jag bra på: Jag tror att jag är bra på att lyssna


Bästa bok? Hmm Gömda


Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag skulle vilja hjälpa världen


Vad vill du jobba som? Som ambulanssjukvårdare


Chips, morötter eller godis? Godis


Pizza eller hamburgare? Beror på


Skriver du dagbok? Nej de var längesen nu


Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Inte som jag känner nu iaf


Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Vill ha ordning och reda


Gungar du på stolen? Nej


Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej nej


Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger


Är du rädd för blod? Nej


Saltar du på maten? Ibland


Gillar du att sjunga? Ja men om folk gillar de är annan sak


Anser du att du är stark? Nej men folk ser mig som stark


Brukar du sola? Ja ibland men är jätte dålig på att göra de regelbundet


Vad gör du om du får hicka? Håller andan


Röker du? Ja


Snusar du? Nej


Använder du knark? Nej och har aldrig gjort


Kaffe, te eller inget? Kaffe fast te är också gott


Har du en besatthet?Nej


Ny duschad...

Tog nyss en lång varm dusch de var hur skönt som helst .
Var spänd i axlarna men nu har de släppt :)
Sitter och kikar runt lite på internet bland annat hur spinning tider ska börja hård träna nu :P

Söndag

Ja då har jag nyss kommit hem från mamma och pappa kom dit halv tolv typ då gick vi en långpromenad sen drack vi varm oboy medans mamma lagade mat vi åt kycklingspett med jordnötsås ,currysås och ris jättegott var de:)
Sen kollade vi på film Sånt är livet och åt lite efterätt .
Sitter och funderar om jag ska gå på en till promenad eller inte hmm..
Sen ska jag ta en dusch .

Sånt är livet-Niklas Strömstedt

Fortsättning

 

 

 




Minnen





 

 

 


RSS 2.0