Tvättat

Har nu äntligen tvättat klart kändes som att jag hade mkt tvätt men de gick fort tycker jag:)
Håller på packar väskan till Gotland nu längtar så :D Men som vanligt så packar jag ner för mkt kläder skulle jag tro hehe, men då behöver jag inte sakna något plagg iaf hehe.
Ska försöka krypa ner brevid min älskling snart och försöka sova ska ju upp imorgon och jobba 7-.14 sen 18-21 så har delat imorgon. Har mkt planerat denna vecka så den kommer nog gå riktigt fort skulle jag tro.



GODNATT :)

Snart

Snart har jag gjort mina jobbiga veckor innan semestern men dessa två veckorhar varit värst,ledig en dag sen i måndags men nu är jag nära helgen då jag är ledig sen jobbar jag bara mån tis ons tors då går jag på semester och ska till Gotland från tors-ons ska bli riktigt skönt.
Hoppas bara att veckan går fort :)
Idag ska jag jobba kväll känns inte så lockande att åka till jobbet men man får bita i de sura äpplet och se de possitiva i de hela att semestern väntar runt hörnet.
I veckan har jag inte gjort så mycket för utom att jobba känner sig så trött när vädret är halvdant också men nu ska jag inte göra en höna av en fjäder.
Imorgon jobbar jag 7-13 då ska jag tvätta hela kvällen lång och packa de som ska med till Gotland skönt att göra de lite då och då:) Måste hämta min resväska som är på vift också:P
Ska hoppa in i duschen nu och sedan åka till jobbet tänkte vara snäll mot Linda och komma in lite tidigare och hjälpa henne med lite pärmar och tider så slipper vi sen.
Ha en bra dag !


RSS 2.0